Megvásárolható Hanganyagaim

Meditációk, teremtő gyakorlatok, útmutatások

A hanganyagokat a weboldalamon van lehetőséged megvásárolni a „Megveszem” gombra kattintva. A pénztár oldalon az adataid megadását követően bankkártyával lesz lehetőséged kifizetni, ezt követően pedig másodperceken belül megérkezik az e-mail fiókodba a megvásárolt hanganyag.

𝐋𝐞𝐡𝐞𝐭𝐨̋𝐬𝐞́𝐠𝐞𝐤 𝐒𝐳𝐢𝐦𝐟𝐨́𝐧𝐢𝐚́𝐣𝐚 𝐒𝐎𝐏- 𝐁𝐚𝐫𝐜𝐞𝐥𝐨𝐧𝐚́𝐛𝐨́𝐥 𝐚 𝐒𝐀𝐆𝐑𝐀𝐃𝐀 𝐅𝐀𝐌𝐈𝐋𝐈𝐀𝐁𝐎́𝐋! 𝐀́𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐬 𝟏𝟏-𝐞́𝐧 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟏𝟗.𝟏𝟓-𝐭𝐨̋𝐥! Befizetésed után az email címedre érkezni fognak az információk!

Hanganyag ára: 3000 Ft
Hossz: 20 perc

10 milliószoros meditáció vágyaid teremtésére

Elérkezett a 2023 év utolsó -10 milliószoros napi meditációja- vágyaid megteremtésére november 4.
Hiszek abban, hogy ha évente csupán ezeken a napokon , megengedjük magunknak az „összekapcsolódást” a belső teremtő energiáinkkal, belvilágunkkal, meg tudod repeszteni, azokat a beragadt élethelyzeteket, amivel képes leszel ,létrehozni új sikeres életterületeket.
Hanganyag ára: 5000 Ft
Hossz: 47 perc

Elengedés és teremtő meditáció a telehold energiájával!

Engedd el a múlt korlátozásait, személyeit, akik már nem táplálóak számodra.  
Segítségül használd ezt a meditációt, amit ha  teleholdkor hallgatsz, még intenzívebbé teszi a folyamatokat!
Meditálj és teremts egy új fantasztikus életet!
Hanganyag ára: 5000 Ft
Hossz: 45 perc

Napindító Jólét teremtő gyakorlat

Kezd minden napodat ezzel a pár perces teremtő  energetikai gyakorlattal. Olyan eszköz ez, amit , ha rendszeresen hallgatsz és Kiterjeszted azt a teremtő lényed aki vagy, akkor napok alatt meg tudod változtatni a pénzügyi helyzeted, a vállalkozásod sikereit felturbózhatod. Garantált siker, ha nem tudod hangosan hallgatni, akkor lenémítva, vagy nagyon halkan hallgatva, ugyanolyan hatásos. Teremtésre fel!
Hanganyag ára: 3000 Ft
Hossz: 4 perc

Stabilitás teremtése, gyökércsakra energetizálása

A gyökércsakra gyakorlattal kezdünk állva, majd lefekve folytatódik a hanganyag, amiben ránézünk, mi rejlik az instabilitás, a sikertelenség, az életed akadályai mögött. A hanganyag egy imagináció , ami a belső gyermekeddel, a múlt elakadásaival, örökölt sorsok feloldásával segít hozzá, a saját tisztánlátásodhoz ,  a teremtő gyökércsakra újbóli elindításához. Így a tested ismét életörömhöz, dinamikához és az  életed varázslatos teremtéséhez segít hozzá. Az egyik legintenzívebb segítő technikám egyike ez a hanganyag , amit több százan végeztek már el Nálam. A hanganyag felvétele élőben történt, emiatt minimális zaj hallható alkalmanként.
Hanganyag ára: 5000 Ft
Hossz: 47 perc

Belső Erő aktiválásának gyakorlata

Mindenkinek vannak fásultabb, erő, dinamika nélküli napjai. Ezzel a gyakorlattal szeretném az életerődet, a motivációdat, a lendületedet aktiválni. Azt a fajta erőt amivel, rengeteg mindent képes vagy megvalósítani, tovább vinni önmagadat választani. Hallgathatod lenémítva is, de hangosan végig vezetve a belső világodban. Minden gyakorlatom arra hivatott, hogy könnyedséget kiegyensúlyozottságot hozzon létre Benned.
Hanganyag ára: 3000 Ft
Hossz: 11 perc

Nőiességre hangoló gyakorlat

Nőiességre hangoló gyakorlat, felébreszti aktiválja azt a nőt, aki mindig is voltál és vagy. Semmi mást nem kell tenned, mint meghallgatni és átadni magad a gyakorlat energiájának, hogy éld , majd tapasztald a nőiesség terét, magadban. Így tudod létrehozni azt a csábító, női, lágy vonzerőt, aminek senki és semmi nem tud ellenállni a magánéletedben és ha van, az üzleti életedben is.” Éleszd” fel a nőiességed!
Hanganyag ára: 3000 Ft
Hossz: 14 perc

Elengedés Gyakorlata Sikertelenségre, Akadályok, Problémák Elengedésére

„Az elengedés módszer egy gyakorlati utat mutat, hogy belépj a határtalan boldogság belső forrásába, megvalósítsd a legvadabb álmaidat, elérd a legmagasabb potenciálodat,” Mindennek az elengedése a szándékunkkal történik, nagyon egyszerűen és letisztultan. A hanganyagot úgy állítottam össze, hogy hallgathatod kényelmesen fekve, de lehalkítva a hangerőt folyamatosan mehet a munkád vagy alvás közben is, ezt a folyamatot Loopnak nevezzük. Kívánok, nagyon gyors és szelíd folyamatot számodra!
Hanganyag ára: 4000 Ft
Hossz: 49 perc

Esti Pihentető Ellazulás Gyakorlat

Ajánlott stresszes , kimerült nap után, vagy alvás zavar esetén. A hanganyagot hallgatva, lelassul a test és ellazulva, pihent állapotba került, létrehozva az egészséges működését, beindítva az öngyógyító folyamatokat
Hanganyag ára: 3000 Ft
Hossz: 10 perc

Tértisztítás, Energetikai Teremtő Gyakorlat

A gyakorlat nagyon gyors megoldás lehet, a zavart tér lecsitításában, megnyugtatásában. Biztos érezted már úgy, hogy hazaérsz és rövid időn belül még fáradtabb leszel. Vagy az üzleted, vállalkozásod lelassul, szinte megáll a teremtésben. Ilyenkor érdemes egy új energiát létrehozni, ez a gyakorlat abban segít, hogy meg tudjon nyugodni a tér és feltöltődve ismét sikeres életet hozzon létre. A tapasztalatom az, hogy ez a gyakorlat nagy segítség lehet addig is, amíg a tényleges Vaszati tértisztítás fizikailag meg nem történik.
Hanganyag ára: 3000 Ft
Hossz: 9 perc