Access testkezelés tanfolyam

„Az emberek megváltoztatják a testüket, és megváltozik az életük. Az emberek megváltoztatják az életüket, és megváltozik a testük.”
Gary Douglas az Access Consciousness alapítója

Miben fog téged segíteni a testkezelés?

Tedd fel a kérdést magadnak: „Van olyan képességem a testemmel, amit még nem ismertem el? Van valami, amivel hozzájárulás tudok lenni a testekhez és a világ megváltoztatásához? Ha „igent” kapsz, ne habozz, jelentkezz ma, és kezdd el a változtatásokat, amelyekről tudod, hogy lehetségesek. Legyél hozzájárulás az embereknek abban, hogy élvezzék a testüket, és változtasd meg a világot… hogy lehet még ennél is jobb?

Az Access testkezelések és tanfolyamok  arról szól, hogy felismered, hogy hogyan teremted a tested. Arról, hogy felismered, hogy azzal a testtel rendelkezel-e, amilyen a tested szeretne lenni – és mit szükséges ahhoz tenned, hogy megteremtsd azt a testet, amilyen a tested szeretne lenni.

Minden, amit az Access Consciousnessben tanítunk, arról szól, hogy olyan eszközöket, technikákat és rendszereket adunk a kezedbe, amelyek kikulcsolják azokat a dolgokat, amelyek korlátoznak Téged

62 testkezelést taníthatok, az aktuális tanfolyamok, amiket éppen tartok, az aktuális programjaimban megtalálod. 

Részlet a Neked megfelelő könyvből:

„Hálásnak kell lenned a testedért. Egy teljesen más helyről tudsz működni, ha hálás vagy a testedért. Hálás vagy a testedért? Vagy nem kezeled tiszteletteljesen? Kommunikálsz a testeddel, hogy mit szeretne? Vagy azt mondod, hogy “Ide akarok menni, oda akarok menni, ezt akarok enni, azt akarok inni, és azzal a személlyel akarok lefeküdni.” Amikor ezt teszed, akkor nem veszed figyelembe a tested. Szembeszállsz a testeddel, és harcolsz vele, ahelyett, hogy lennél vele. És amikor ellenállásban vagy a testeddel, akkor nem tudsz hálás lenni neki, és nem is tudsz kommunikálni vele.

Ha így kezelnéd a szeretődet, akkor maradna vagy inkább lelépne? Természetesen lelépne. Mi lenne, ha együtt dolgoznál a testeddel? Hogy néz ki a testeddel való közös munka? Hát a kezdésként úgy, hogy hálás vagy érte. Kommunikálsz vele. Kérdéseket teszel fel, hogy kitaláld, hogy mire van szüksége és mire vágyik – és figyelsz az éberségekre, amelyek válaszként fognak érkezni.

Amikor elkezdesz hallgatni a testedre, akkor valami teljesen más tud felbukkani.

Ha eddig nem hallgattál a testedre, akkor itt az ideje, hogy elkezd. Kezdj el kérdéseket feltenni, és hallgass figyelmesen. Engedd meg a testednek, hogy megmutassa, hogy mire van szüksége. Lehet, hogy nem veszed észre, hogy a tested, mint minden más állaté, pontosan tudja, hogy mire van szüksége. Tudja, hogy mikor szeretne enni és mit. Az ébersége a szükségleteiről sokkal nagyobb, mint a Tied.”

A 3 órás  tanfolyamon 1 kezelést adsz és 1 kezelést kapsz, plusz jegyzetet és teljes tanfolyam felvételét!

Közelgő Access Testkezelés tanfolyamok

Jelentkezési űrlap

Testkezelés Űrlap