Általános ismertető

Vaszati indiai térrendezés

Általános ismertető

Rengeteg mindent írhatnék a Vaszatiról. Mi is valójában? Úgy gondolom, ha részletesebben érdeklődsz a térrendezés iránt, akkor a szövetség honlapján még több információt találhatsz: www.vaszati.hu oldalon.

Én inkább arról írnék, hogy én mit szeretek benne. Pontokba szedve, talán az első ami megfogott az a spirituális háttér ahogy a lakáshoz, házhoz közelít:

  • a letisztultsága, precizitása
  • a logikussága és magyarázata
 

Amikor megismerkedtem a Vaszatival, éppen egy új lakásba költöztünk a férjemmel. Egy nagyobba, egy szebbe, mint előtte. Teltek a napok, mi még sem éreztük magunkat úgy, mint abban a kis lakásban, ahol előtte laktunk. Jöttek a problémák, anyagi és emberi.

Mindkettőnknek saját vállalkozása volt, ami eddig nagyon jól ment, majd hirtelen megtorpantunk, vállalkozásaink hanyatlani kezdtek. Mi csak álltunk szinte lefagyva a problémák előtt. Éreztük, hogy valamin változtatni kell, valamerre el kell indulnunk, mert ha ez így folytatódik, akkor minden amit eddig elértünk tönkre megy, szertefoszlik. Na és ekkor akadtam rá a Vaszatira. Elvégeztem a létező összes tanfolyamot és kurzust. Már az első alkalmakkor éreztem, hogy most megkapom az összes kérdésünkre a választ.

Villámcsapásként ért a felismerés, hogy a lakás energiái mennyire befolyásolják az életünket. Elvégeztük a korrekciókat, amit csak tudtunk átrendeztünk a lakásban és elkezdtek működni a dolgaink. Napról napra kaptuk vissza régi életünket, lendületünket, dinamizmusunkat.

Majd teltek a mindennapjaink, 2 gyermekünket neveltük, amikor 3. Gyermekemmel várandós lettem. 40évesen tudtam, hogy szeretném most már felépíteni a Vaszati házunkat.
2016 szeptemberében eldöntöttük az új ház építését és 1 évvel később beköltöztünk a kész házunkba. Egyszerűen hihetetlen volt, hogy mennyire segített minket a Vaszati térrendezés tudománya , olyan szinkronicitást éltünk meg, amihez eddig semmi sem volt hozzá fogható!
Hogy milyen egy vaszati házban élni, azt gondolom szavakba sem önthető, de egy biztos nagyon érzékelhető minden változás kívül belül!

Saját történetemmel is csak arra szerettelek volna rávezetni, hogy ha problémád van, ne csak a másikban keresd. Nagyon sokszor az élettér nem alkalmas arra, hogy boldog, kiegyensúlyozott, örömben, jómódban élj, viszont van rá megoldás: a Vaszati.

Ha szeretnéd, akkor én nagyon szívesen segítek abban, hogy változtatni tudj a problémáidon. Vállalom lakások, házak elemzését, vállalkozások újra fellendítését, új házak tervezését.

Nesztler Angéla Vaszati szaktanácsadó

Szeretnéd felméretni a házadat, lakásodat, üzletedet Vaszatilag?
Várom hívásodat a +36-06-20-333-0727 számon!

Figyelem! Plusz költség Székesfehérváron kívül, az üzemanyagköltség.

Kérj információt e-mailben!

Bejelentkezéshez, információkéréshez, vagy a szolgáltatásokkal kapcsolatos bármilyen jellegű egyéb kérésekhez használd a mellékelt űrlapot.

Fordulj hozzám bizalommal. Írd meg kérdésed, kérésed és a lehető leghamarabb igyekszem válaszolni.

E-mail címed bizalmasan kezeljük.

Vaszati a Youtube-on