10 milliószoros napi meditációk

Mik azok a 10 milliószoros napok?

A „Tízmilliószoros napok” alatt olyan különleges napokat értünk, amikor az energiák megsokszorozódnak, lehetőséget adva arra, hogy gondolataink, szándékaink és cselekedeteink hatása exponenciálisan növekedjen. Ezek a napok kiváló alkalmat nyújtanak arra, hogy mélyebben összpontosítsunk belső világunkra, spirituális gyakorlatainkra, és hogy szándékainkat a legmagasabb jóra irányítsuk. Az ilyen napokon végzett meditációk, szertartások és pozitív megerősítések fokozott erejűek, segítve bennünket abban, hogy gyorsabban elérjük céljainkat, és harmonikusabb, teljesebb életet éljünk. Az energiák ezen napokon való tudatos használatával kiemelkedő lehetőségeket teremthetünk magunknak és környezetünknek egyaránt, megszilárdítva szellemi kapcsolatainkat és elősegítve a pozitív változásokat életünk minden területén.

A tibeti buddhisták, legfontosabb ünnepeiket dharmacsakra napoknak, avagy a Nagy Buddha napoknak nevezik, amelyekből négyet tartanak számon és ünnepelnek meg. Ezek a különleges erejű napok minden évben más és más napokra esnek, ugyanis azokat a Hold járása alapján számolják. A tízmilliószoros napok 2023-ban is különösen fontos dátumok lesznek. A tibetiek hite, vallása szerint gondolataink, cselekedeteink tízmilliószoros teremtő erővel hatnak ezeken a napokon.

2023-as 10 milliószoros napok

2024. február 24-én szombat

2024. május 23-án  csütörtök

2024. július 9-én kedd

2024. október 23-án szerda

Hogyan segíthetek neked a teremtésben?

Személyesen: Minden 10 milliószoros napon személyesen fogok tartani meditációt, ahol együtt, közös energiákkal teremthetünk.

Zoomon: A személyes csoportos meditáció mellett lesz lehetőség Zoomon is becsatlakozni a közös teremtésbe.

Hanganyag: A 10 milliószoros napokon a késő délutáni órákban fogom elküldeni a teremtő hanganyagot, amelyet az otthonod kényelméből, a kedved szerint hallgathatod.

Önmagadba való befektetésed

5.000 Ft

További részletek az aktuális eseményeknél