Tisztánlátás

A cél mindig az, hogy feloldjuk az adott élethelyzet problémáit és mindenki el tudjon indulni a saját teremtő útján.

Mi a tisztánlátás?

A tisztánlátás, a harmadik szemmel pszichikailag történő időn és téren túli látás képessége. A psziché kinyitása a határtalan észlelés és tapasztalás felé, mely a lelki szemeinken keresztül „olvas be” olyan információkat, melyek a hétköznapi felfogóképességen és a létező, kézzel fogható dolgokon túl található. Az érzékelésen túli észlelés a psziché természetes kiterjesztése. A tisztánlátónak tudatában kell lennie a harmadik szemében felvillanó képekkel, különösen akkor, ha rejtélyes képek bukkannak fel, melyeknek semmi köze azokhoz, amiket várunk, vagy amelyekre gondolunk.

Miben segít?

Amennyiben fejlődési/fejlesztési céllal használjuk, javíthatja használójának tudatosságát. Újrakapcsolódás a lelkünkhöz tartozó spirituális igazsághoz és a lelki értelmezések egyszerű időn túli észleléshez, hogy lelkileg teljesen el tudjunk merülni a különböző dimenziókban.Ehhez nyújt segítséget a tisztánlátó!

Mi a célja a tisztánlátásnak?

A tisztánlátás a spirituális dolgok alapvető tanítója, mert a tiszta érzékelés érdekében összeköti az embert az éterrel. A cél mindig az, hogy feloldjuk az adott élethelyzet problémáit és mindenki el tudjon indulni a saját teremtő útján.

Önmagadba való befektetésed

Tisztánlátás konzultáció

Egy közvetítés kb. 60 percig tart.

Ár: 20.000 Ft

A kezelés kiválasztása után a pénztár oldalon bankkártyás fizetéssel van lehetőséged kifizetni a tanfolyam összegét,
melyről automatikusan elektronikus számlát kapsz az e-mail címedre.