Mikor van szükség energetikai eszközökre?

A következő cikket a Vaszati Szövetség elnöke Manhertz Edit írta, aki tökéletesen összefoglalta, hogy a Vaszatiban milyen korrekciós eszközökkel dolgozunk, mint szaktanácsadók.

Kérlek olvasd el és ha úgy érzed, hogy szeretnéd alkalmazni a Vaszati tudományát a saját életteredben, és ha szeretnél érdeklődni, árajánlatot kérni, a Kapcsolat oldalon megteheted.

A Vaszatit kétféleképpen lehet alkalmazni:
– új épületek tervezése
– meglévő épületek, lakások felújítása, korrekciója

Leggyakrabban meglévő épületekkel szoktunk foglalkozni, amelyeknek az energiáin javítani szeretnénk. Ha egy lakásban több olyan terület is van, ami nem felel meg a Vaszati elveinek, akkor a finomfizikai energiái nem támogatják a lakókat a céljaik elérésében, illetve abban, hogy egészségesek maradjanak, hogy harmonikusak legyenek az emberi kapcsolataik és, hogy jól érezzék magukat a bőrükben.

A sok Vaszati hibával rendelkező otthonok lakói úgy érezhetik, hogy valami folyamatosan visszahúzza őket, nehezen haladnak előre az életben, és a tetteik túlságosan nagy erőfeszítést igényelnek – legyen szó akár az egyszerű, mindennapi rutinról, akár valamilyen nagyobb cél megvalósításáról.

A Vaszati korrekciók után a lakás energiái kedvezőbbekké válnak, a lakás képes magába szívni a természet energiáit, ezáltal a puszta létezésünk már nem követel akkora erőfeszítést, mint korábban, jobban oda tudunk figyelni arra, amit teszünk, egészségesebbek, nyugodtabbak leszünk és vonzóbbak mások szemében.

Egy lakás – attól függően, hogy milyen a formája, a tájolása, hol vannak az ablakai, hol helyezkednek el az egyes helyiségek – képes lehet arra, hogy magába szívja a természet és az univerzum pozitív energiáit, de sajnos gyakran nem képes erre.

Ha egy háznak sok Vaszati hibája van, azaz nincs összhangban a természet tövényeivel, akkor ezeket a hibákat korrigálnunk kell. Ennek több módja van: hívhatunk kőművest, hogy nyisson új ablakot, vízvezeték szerelőt, hogy helyezze át a vécét, megváltoztathatjuk az egyes helyiségek színvilágát, vagy átrendezhetjük a lakást.

Tapasztalataim szerint azonban nagyon kevesen vannak, akik ezeket a lehetőségeket mind alkalmazni tudják, vagy minden hibát ki tudnak javítani. Egy társasházi lakásnál nagyon ritkán lehet ablakot nyitni, esetleg áthelyezni a bejárati ajtót vagy a vécét. A súlyos hibákat azonban nem szabad kezelés nélkül hagynunk. Ebben segítenek a Vaszati yantrák és súlyosabb hibák esetén a Meru chakra és a Vaszati piramis.

Ezeknek az eszközöknek – geometriájukból és spirituális töltésükből adódóan – olyan erejük van, amelyek képesek egy-egy negatív energiájú területet pozitívvá varázsolni, ha ott elhelyezzük őket.

Szerző: Manhertz Edit!

A szerzőről...