Vaszati

Vaszati indiai térrendezés

14702_1363173838Általános ismertető

Rengeteg mindent írhatnék a Vaszatiról. Mi is valójában? Úgy gondolom, ha részletesebben érdeklődsz a térrendezés iránt, akkor a szövetség honlapján még több információt találhatsz: www.vaszati.hu oldalon.

Én inkább arról írnék, hogy én mit szeretek benne. Pontokba szedve, talán az első ami megfogott az a spirituális háttér ahogy a lakáshoz, házhoz közelít:

  • a letisztultsága, precizitása
  • a logikussága és magyarázata

Amikor megismerkedtem a Vaszatival, éppen egy új lakásba költöztünk a férjemmel. Egy nagyobba, egy szebbe, mint előtte. Teltek a napok, mi még sem éreztük magunkat úgy, mint abban a kis lakásban, ahol előtte laktunk. Jöttek a problémák, anyagi és emberi.

Mindkettőnknek saját vállalkozása volt, ami eddig nagyon jól ment, majd hirtelen megtorpantunk, vállalkozásaink hanyatlani kezdtek. Mi csak álltunk szinte lefagyva a problémák előtt. Éreztük, hogy valamin változtatni kell, valamerre el kell indulnunk, mert ha ez így folytatódik, akkor minden amit eddig elértünk tönkre megy, szertefoszlik. Na és ekkor akadtam rá a Vaszatira. Elvégeztem a létező összes tanfolyamot és kurzust. Már az első alkalmakkor éreztem, hogy most megkapom az összes kérdésünkre a választ.

Villámcsapásként ért a felismerés, hogy a lakás energiái mennyire befolyásolják az életünket. Elvégeztük a korrekciókat, amit csak tudtunk átrendeztünk a lakásban és elkezdtek működni a dolgaink. Napról napra kaptuk vissza régi életünket, lendületünket, dinamizmusunkat.

Saját történetemmel is csak arra szerettelek volna rávezetni, hogy ha problémád van, ne csak a másikban keresd. Nagyon sokszor az élettér nem alkalmas arra, hogy boldog, kiegyensúlyozott, örömben, jómódban élj, viszont van rá megoldás: a Vaszati.

Ha szeretnéd, akkor én nagyon szívesen segítek abban, hogy változtatni tudj a problémáidon. Vállalom lakások, házak elemzését, vállalkozások újra fellendítését, új házak tervezését.

Nesztler Angéla Vaszati szaktanácsadó

Szeretnéd felméretni a házadat, lakásodat, üzletedet Vaszatilag, várom hívásodat a+36-06-20-333-0727 számon, vagy írj:

Az oldal adatvédelmi nyilatkozatát elolvastam, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.

Tudomásul veszem, hogy űrlap elküldésével az adataim önszántamból adtam meg.

Figyelem! Plusz költség Székesfehérváron kívül, az üzemanyagköltség.

Vaszati a youtube-on

Kapcsolódó blogbejegyzések