Vaszati korrekció, új Élet kezdete!

Kedves fiatal pár női tagja keresett meg, hogy segítsek az bevinni a Vaszatit, mint egy segítő energiát az életükbe. Röviden a hölgy Frank alapú hitelt vett fel jó-pár évvel ezelőtt, amiből vettek egy családi házat. A történet folytatását már mindenki ismeri gondolom.

Teltek az évek és rájöttek, hogy Ők ezt már nem bírják tovább ezt a terhet cipelni, tenni kellene valamit. Elfogyott a türelmük és szerették volna eladni a házukat. Meg is hirdették, de nem igazán jött a vevő, ekkor hallottak a Vaszatiról és megkerestek.vaszati_uj_elet

Az első feladat volt, hogy a kis házukban úgy terelni az energiákat, hogy kinyissuk a házat az eladásra. Ami, miután megtörtént meg is hozta az új tulajdonost. Talán itt döntötték el, hogy ha tovább költöznek akkor azt a lakást a Vaszati segítségével fogják berendezni. Egyébként a házuk zárt volt északra és teljesen nyitott délre és délnyugatra.

Leegyszerűsítve blokkolva voltak az energiák a jólétre, anyagi bőségre és teljesen nyitott volt a költségek a leépülés és a hanyatlás felé.

A mellékelt képeken látható, hogy milyen volt és milyen lett a felújítás után a lakás, ami már teljesen nyitott észak, északkeletre és zár délre. Tehát biztosított a jólét a jövő és a biztonság.

A szerzőről...