Feltámadás program Budapesten!

Újabb programomra hívlak Budapesten, március 19-én szombaton FELTÁMADÁS címmel!
Megújulás , elengedés, vissza Önmagunkhoz, igazi Önvalónkhoz!
Felhasználva a húsvét erőteljes, csodaszép energiáit ….feltámadunk! Figyelted-e már magad mostanában? A fizikai tested az érzelmi világod? Nagyon sokan inspiráló energiákat kaptak az újrakezdéshez, a szárnyaláshoz! Élsz-e vele? Spirituális ébredés, mely a tisztánlátást segíti. Azt a fajta tisztánlátást, melyben megleled az életutadat. Keresők kik megpróbáljátok kibogozni az életetek összekuszált fonalait. Csupán a belső figyelem halványult el.
Hogyan találd meg önmagad, ha se nem látsz tisztán, se nem érzel tisztán a jövődet nézve? A március a megújulás és a feltámadás és egyben az elengedés hónapja. Így ezen energiák segíthetnek az újrakezdéshez a feltámadáshoz, ha átadod magad a változásnak.
2,5 órában a FELTÁMADÁS programra hívlak , amiben meditatív állapotban dolgozunk a belső világunkkal, behívva a HÚSVÉT erőteljes, varázslatos energetikáit. 
Oldások sokaságával, érzelmek megemelkedésével találkozhatsz az este folyamán, melynek segítő energiája a Deeksha energia lesz. 
Nem megszokott módszerekkel, technikákkal dolgozom és számomra is
érdekes  látni az újabb és újabb tapasztalatokat, átalakulásokat a résztvevőkön.
Helyszín: Budapest Cantienica stúdió v. ker. Zoltán u. 
Részvételi díj: 4.000,-Ft
Deeksha-adóknak a részvételi díj: 3.000,-Ft
Időpont: 2016 március 19. szombat délután 14.30-17.00 óráig 
 Sok szeretettel várlak: Nesztler Angéla

Név: *

E-mail cím: *

Helyszín: *

Időpont: *

Megjegyzés:

Az oldal adatvédelmi nyilatkozatát elolvastam, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.

Tudomásul veszem, hogy űrlap elküldésével az adataim önszántamból adtam meg.

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .