Október 26. szombat Könnyed jövő teremtése Access Bars adok-kapok alkalom

Access Bars kezelőknek!
Könnyed jövő teremtése
Hányszor döntöd el, hogy mi teremt neked és mi nem?
 
Kezedben van egy szenzációs módszer az Access Bars és mi lenne ha lehetőségek teréből kezdenéd elindítani az életed.
 
Adok- kapok alkalmak az Access rendszerében megszokottak, de én szeretném ezeket az alkalmakat még könnyedebbé, még varázslatosabbá tenni Veletek.
 
Augusztus óta tartom ezeket az újrateremtő alkalmakat, és hihetetlen az a csoda amiket a résztvevők létrehoznak az életükben.
 
Így , úgy gondolom, mennyire jó lenne ha fókuszáltan és teljes megengedés teréből teremtenél egy olyan jövőt amit Igazán élni szeretnél. Most ez az alkalom erről fog
 
Barst cserélünk, Facilitállak és kapsz otthonra egy gyakorlatot amit 1 héten át fogsz elvégezni, ezzel isnyitva az éberségedet.
 
Időpont : október 26. szombat 9.00- 11.30ig
Részvételi díj: 6.000,-Ft
Helyszín: Szfvár , Prohászka O. u. 46-48.
 
Bejelentkezés: info@ashambra.hu
Jelenlévők: max: 8fő
 
Sok szeretettel várlak: Nesztler Angéla
Access Bars Facilitator

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .