Október 21. péntek Mennyit vagy hajlandó befogadni? – mini kurzus

Mennyit vagy hajlandó befogadni?
Ez a kurzus azoknak szól akiknek folyamatosan nehézségeik vannak a pénz körül, akár túl sokat költenek, vagy nincs elég.

Szeretnél a pénzzel egy jó teremtő kapcsolatot kialakítani?

Egy kurzus Gary Douglas és Dr. Dain Heer: Nem a pénz a probléma hanem te című könyvére alapozva.

𝑨 𝒌𝒖𝒓𝒛𝒖𝒔𝒐𝒏 𝒐𝒍𝒚𝒂𝒏 𝒆𝒔𝒛𝒌𝒐̈𝒛𝒐̈𝒌𝒌𝒆𝒍,, 𝒏𝒆́𝒛𝒐̋𝒑𝒐𝒏𝒕𝒐𝒌𝒌𝒂𝒍 𝒊𝒔𝒎𝒆𝒓𝒌𝒆𝒅𝒉𝒆𝒕𝒔𝒛 𝒎𝒆𝒈, 𝒂𝒎𝒆𝒍𝒚𝒆𝒌 𝒉𝒂𝒔𝒛𝒏𝒂́𝒍𝒂𝒕𝒂́𝒗𝒂𝒍 𝒎𝒆𝒈 𝒕𝒖𝒅𝒐𝒅 𝒗𝒂́𝒍𝒕𝒐𝒛𝒕𝒂𝒕𝒏𝒊 𝒂 𝒑𝒆́𝒏𝒛 𝒃𝒆𝒂́𝒓𝒂𝒎𝒍𝒂́𝒔𝒂́𝒕 𝒂𝒛 𝒆́𝒍𝒆𝒕𝒆𝒅𝒃𝒆.

Gary és Dain sok emberrel dolgozott pénzzel kapcsolatos problémák terén: azoktól kezdve, akiknek tíz dollár volt a zsebében egészen azokig, akiknek tíz millió.
Az érdekes dolog az, hogy mindegyiküknek ugyanaz volt a gondja, és ennek semmi köze nem volt a pénzhez. Ahhoz volt köze, hogy mi az, amit nem hajlandóak befogadni. Amit nem vagy hajlandó befogadni az teremti a korlátozását annak, amid lehetne. Változtasd meg EZT, és a pénz nem lesz többé probléma!
𝙈𝙄 𝙑𝘼𝙉, 𝙃𝘼 𝘼 𝙇𝙀𝙂𝙉𝘼𝙂𝙔𝙊𝘽𝘽 𝘿𝙊𝙇𝙊𝙂, 𝘼𝙈𝙄𝙏 𝙏𝙀𝙃𝙀𝙏𝙎𝙕 𝘼𝙕, 𝙃𝙊𝙂𝙔 𝙈𝙀𝙂𝙏𝘼𝙉𝙐𝙇𝙎𝙕 𝘽𝙀𝙁𝙊𝙂𝘼𝘿𝙉𝙄?
Az egyik fő kifogás arra, miért nem tesszük meg azokat a dolgokat, amiket az életben szeretnénk, amivel senki sem szállhat vitába az, hogy: „Nincs rá pénzem“.
Mi lenne, ha képesek lennénk kimozdulni ebből a gondolkodásmódból?Az univerzum végtelenül bőséges és folyamatosan arra vágyik, hogy ajándékozzon nekünk.
Nekünk igazából aktívan kell elzárnunk a befogadást. Mi lenne, ha a pénz nem jelentene gondot? Mi van akkor, ha a befogadás a gond és TE vagy a megoldás?
“𝑬𝒛 𝒏𝒆𝒎 𝒂 𝒑𝒆́𝒏𝒛𝒓𝒐̋𝒍 𝒔𝒛𝒐́𝒍. 𝑺𝒐𝒉𝒂 𝒏𝒆𝒎 𝒂𝒓𝒓𝒐́𝒍 𝒔𝒛𝒐́𝒍. 𝑬𝒛 𝒂𝒓𝒓𝒐́𝒍 𝒔𝒛𝒐́𝒍, 𝒉𝒐𝒈𝒚 𝒎𝒆𝒏𝒏𝒚𝒊𝒕 𝒗𝒂𝒈𝒚 𝒉𝒂𝒋𝒍𝒂𝒏𝒅𝒐́ 𝒃𝒆𝒇𝒐𝒈𝒂𝒅𝒏𝒊. 𝑨𝒛 𝑼𝒏𝒊𝒗𝒆𝒓𝒛𝒖𝒎 𝒗𝒆́𝒈𝒕𝒆𝒍𝒆𝒏 𝒃𝒐̋𝒔𝒆́𝒈𝒈𝒆𝒍 𝒓𝒆𝒏𝒅𝒆𝒍𝒌𝒆𝒛𝒊𝒌. 𝑻𝒂𝒏𝒖𝒍𝒋 𝒎𝒆𝒈 𝒌𝒖̈𝒍𝒐̈𝒏𝒃𝒐̈𝒛𝒐̋ 𝒗𝒂́𝒍𝒂𝒔𝒛𝒕𝒂́𝒔𝒐𝒌𝒂𝒕 𝒉𝒐𝒛𝒏𝒊 𝒂 𝒌𝒐̈𝒏𝒚𝒗𝒃𝒆𝒏 𝒔𝒛𝒆𝒓𝒆𝒑𝒍𝒐̋ 𝒎𝒆𝒈𝒆𝒓𝒐̋𝒔𝒊́𝒕𝒐̋ 𝒆𝒔𝒛𝒌𝒐̈𝒛𝒐̈𝒌 𝒔𝒆𝒈𝒊́𝒕𝒔𝒆́𝒈𝒆́𝒗𝒆𝒍. 𝑬𝒈𝒚 𝒕𝒆𝒍𝒋𝒆𝒔𝒆𝒏 𝒎𝒂́𝒔 𝒗𝒂𝒍𝒐́𝒔𝒂́𝒈𝒐𝒕 𝑻𝑼𝑫𝑺𝒁 𝒎𝒆𝒈𝒕𝒆𝒓𝒆𝒎𝒕𝒆𝒏𝒊.”
– 𝑮𝒂𝒓𝒚 𝑴. 𝑫𝒐𝒖𝒈𝒍𝒂𝒔, 𝒂𝒛 𝑨𝒄𝒄𝒆𝒔𝒔 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒄𝒊𝒐𝒖𝒔𝒏𝒆𝒔𝒔® 𝑨𝒍𝒂𝒑𝒊́𝒕𝒐́𝒋𝒂
A kurzuson, ráeszmélhetsz azokra az önkorlátozó hiedelmekkel, nézőpontokkal, amikkel nem tudsz befogadni az életben és így nem is tudsz igazán jólétet teremteni!
A kurzushoz egy munkafüzet jár, amivel később is tudsz dolgozni!
𝑰𝑫𝑶̋𝑷𝑶𝑵𝑻: 2022. október 21-én péntek
17.30-19.30ig!
𝑯𝑬𝑳𝒀𝑺𝒁𝑰́𝑵: Székesfehérvár , Proházska O. u. 46-48.
𝑹𝑬́𝑺𝒁𝑽𝑬́𝑻𝑬𝑳𝑰 𝑫𝑰́𝑱: 15.000,-Ft
𝑩𝑬𝑱𝑬𝑳𝑬𝑵𝑻𝑲𝑬𝒁𝑬́𝑺: info@nesztlerangela.hu
Sok szeretettel várlak: Nesztler Angéla
Access Bars-Body Facilitator
Kineziológus
www.nesztlerangela.hu

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .