Március 5. Teremts magadnak önbizalmat, bátorságot, kitartást,

Teremts magadnak önbizalmat, bátorságot, kitartást,

Önbizalom nélkül az ember nem élhet boldogságban. Ideig-óráig építheti magát a külső pozitív visszajelzésekből, de ha az önbizalma nem belülről fakad, hanem mások visszajelzéseiből táplálkozik, akkor ez a hamis önbizalom a külső megerősítések elmaradásakor bármikor összeomolhat.

A valódi önbizalom belülről fakad.

Megszületünk mindenféle korlát, belső gátlás nélkül. Nincs önbizalomhiányunk. Nyitottak és teljesen odaadóak vagyunk a világgal felé. Aztán kezdetét veszi a beilleszkedés, a társadalmi normák elfogadása, megtanulása. Majd egyszercsak szorongóvá, önbizalom nélkülivé válhatunk.

Az önbizalmat nem csak elveszteni lehet, hanem vissza is szerezheted.

A kitartás és a bátorság a sikerekből az Önmagad elismeréseiből, építkezik, ahogy az Önbizalom is.

3 óra amiben különböző technikákkal oldjuk, azokat az önkorlátozó gondolatokat, hitrendszereket, amivel saját magadat korlátozod.

Az első órában beszélgetünk a benned zajló ismétlő mechanizmusokról, azokról a generációs mintákról, kolletktív gondolatokról, amikkel együtt rezonálsz. Felfedezzük az első olyan helyzeteket, ahol sérült az önbizalmad.

A 2 és 3. óra gyakorlatokból és inmaginációs technikákból fog állni, ahol integráljuk, beindítjuk, aktiváljuk az új nézőpontokat.

Megvizsgáljuk, hol van a testedben az elutasítás, honnan indítod el azt a programot amiből működteted a szűkösség, hiány programját és fordítjuk át egy önmagad felvállaló és a láthatatlanságból kilépő programmá.

A három óra teljes hanganyagát megkapod, illetve otthonra feladatokat kapsz, ami a további folyamataidat
segíti.

IDŐPONT: március 5. csütörtök 17.30-20.30

HELYSZÍN: SZFVÁR, ASHAMBRA

RÉSZVÉTELI DÍJ: 12.000,-Ft

Maximum 10 emberrel dolgozom, így a bejelentkezés mindenképpen szükséges.
info@ashambra.hu

Nesztler Angéla
Életvezetési Tanácsadó

www.nesztlerangela.hu
www.ashambra.hu

 

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .