Március 24. Kapcsold Be A Boldogságod Online Kurzus

Bújj a boldog bőrödbe és készülj – LÉGY részese ennek Online 1,5 órás mini Access-kurzus.

Milyen választásod lehet a boldogságra, amit ha választanál, akkor az egy nagyszerűbb életet, egy nagyszerűbb valóságot teremtene számodra és egy nagyszerűbb világot mindannyiunk számára?

Ez az a kérdés, amit használunk és szeretnénk megosztani veled néhány könnyed módját annak, hogy hogyan teheted a boldogságot a mindennapi valóságoddá!

Beszélgetünk és megtanítalak arra, hogy mi Access kezelők milyen könnyedd módszerekkel tudjuk megváltoztatni a valóságod!

4 ESZKÖZ, HOGY BEKAPCSOLD A BOLDOGSÁGOD – BEVEZETŐ ACCESS  mini – KURZUS

4 könnyen használható Access Consciousness eszköz, hogy a napi valóságodként teremtsd a boldogságot!

Invitálom azokat, akiket vonz az Access világa és az általa használt könnyed eszköztára, viszont még nem végeztél Access Bars tanfolyamot.

Helyszín: az otthonod

Részvételi díj: 4.900,- Ft

Jelentkezés: info@ashambra.hu

Jelentkezésed után, meg fogod kapni a további információkat.

Tartja: Nesztler Angéla
Access Bars&Body Facilitator

www.nesztlerangela.hu

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .