Március 20. vasárnap Access Energetic Facelift- Ránctalanító, fiatalító energetikai tanfolyam

Március 20. vasárnap Access Energetic Facelift- Ránctalanító, fiatalító energetikai tanfolyam

Mi is az Access Energetic Facelift?
Az Access Facelift egy csodálatos energetikai kezelés, ami visszafordítja az öregedés jeleit az arcon és hasonló hatást kelthet az egész testen, energetikai fiatalítás, ránctalanítás és feszesítés .
Alapvetően egy módja annak, hogy energetikailag visszahelyezzük a korosodás pusztításait, hogy olyan arcod lehessen, amellyel fiatalabbnak és vibrálóbbnak nézzél ki, 32 energia segítségével.
Az arc megváltoztatásával pedig általában a nézőpontjaid is változnak és a végeredmény az, hogy másképp viselkedsz, másképp beszélsz és a dolgok megváltoznak.
A Facelift energiák úgy lettek kiválasztva, hogy a testünkön dolgozva , megteremtse az arckisimító kezelést, ami megváltoztat egy csomó energiát, ami olyan , mintha az energetikai tervrajza lenne annak, ahogyan a tested működik.
Megváltoztat nagyon sok nézőpontot is, és kiszabadít , visszahelyez sok nézőpontot, ami az arcodra van írva, mert az öregedés legfőbb oka ez.
A legtöbb ember soha nem is gondol erre, nem ismeri fel, de ha volt már igazán rossz napod és tényleg öregnek érezted magad, hogy néztél ki ilyenkor a tükörben? Öregebbnek? Igaz?
Ilyenkor , igen, így kezdi a nézőpontod megteremteni azt, ami az arcodon megjelenik: -a megereszkedést és nyúzottságot, mindent…
A Facelift kezelés eltörli a megereszkedést és nyúzottságot, és eljuttat arra a helyre, ahol fiatalosabb lesz a megjelenésed, mint azelőtt.
Legalábbis megteremt egy megnyugvás lesz az arcoddal, nem érzed, hogy ott tárolódna a stressz. Ez az egyik dolog szerintem nagyszerű ebben, hogy megszünteti a stressz faktort.
Nem csak a stressz faktort törli el, hanem láthatólag eltörli az ítélkezés faktort.
Az az érdekes, hogy ahogy elkezded futtatni ezeket a processzeket, elkezded használni az Access Faceliftet és futtatják rajtad, vagy futtattod magadon, a nézőpontjaid az arcod megítélésével a koroddal, a testeddel elkezdenek változni.
Ezáltal elkezd egyfajta békesség érzése és könnyedség együtt járni ezzel. A test változásai között volt ,akinek feszesebb lett a melle a feneke.
Nem tudhatod, hogyan fog megjelenni a változás , de sokkal nagyobb könnyedséget szokott teremteni a testeddel, kevesebb ítélkezést a testedről, kevesebb ítélkezést az arcoddal, kevesebb nézőpontot ezekkel kapcsolatban. Nagyon sokszor az emberek fiatalabbnak néznek ki és fiatalabbnak érzik magukat. A bőrőd vibrálóbbnak és élettel telibbnek érzi magát és megjelenik egyfajta békesség ezzel az arccal, amit nap , mint nap viselnek.
Kíváncsian várom, hogy neked mi lesz a tapasztalatod, ahogyan elkezdesz játszani ezekkel az energiákkal és , hogy lássuk a csodákat, amelyeket tudsz teremteni az emberekben és a testükben, az arcukban és az életükben és abban, hogy hogyan éreznek magukkal kapcsolatban és te hogyan fogod érezni magad?
Nézzük meg, milyen jövőt tudsz teremteni, amiatt, amit te tudsz teremteni?
A tanfolyam ára: 89.000 Ft.
16 év alatt ingyenes, 16-18 év között féláron végezhető.
A tanfolyamon 2 kezelést adsz és 2-t kapsz és a kurzus után nemzetközileg regisztrált Access Facelift kezelő leszel.
Nem szükséges hozzá, semmilyen előképzettség, Access Bars végzettség sem.
Gary Douglas, és Dr. Dain Heer előadásában, informálódhatsz magáról a kezelésről:
https://www.youtube.com/watch?v=TNmwPKwYzrM
Bejelentkezés: info@nesztlerangela.hu
Sok szeretettel várlak:
Nesztler Angéla
Access Bars , Body & Facelift Faclititátor
Kineziológus
www.nesztlerangela.hu

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .