Lélektolmácsolás Dunaújvárosban június 2-án csütörtökön.

Lélektolmácsolás, tisztánlátás Dunaújvárosban június 2-án csütörtökön.

Bejelentkezés a következő időpontokban lehetséges :

13.30:

15.00:

16.30:

18.00:

19.30: 

Mi a tisztánlátás?tisztanlatas

A tisztánlátás, a harmadik szemmel pszichikailag történő időn és téren túli látás képessége. A psziché kinyitása a határtalan észlelés és tapasztalás felé, mely a lelki szemeinken keresztül „olvas be” olyan információkat, melyek a hétköznapi felfogóképességen és a létező, kézzel fogható dolgokon túl található. Az érzékelésen túli észlelés a psziché természetes kiterjesztése. A tisztánlátónak tudatában kell lennie a harmadik szemében felvillanó képekkel, különösen akkor, ha rejtélyes képek bukkannak fel, melyeknek semmi köze azokhoz, amiket várunk, vagy amelyekre gondolunk.

Miben segít?

Amennyiben fejlődési/fejlesztési céllal használjuk, javíthatja használójának tudatosságát. Újrakapcsolódás a lelkünkhöz tartozó spirituális igazsághoz és a lelki értelmezések egyszerű időn túli észleléshez, hogy lelkileg teljesen el tudjunk merülni a különböző dimenziókban.Ehhez nyújt segítséget a tisztánlátó!

Mi a célja a tisztánlátásnak?

A tisztánlátás a spirituális dolgok alapvető tanítója, mert a tiszta érzékelés érdekében összeköti az embert az éterrel. A cél mindig az, hogy feloldjuk az adott élethelyzet problémáit és mindenki el tudjon indulni a saját teremtő útján.

Hány alkalomra van szükség?

Nincsen meghatározva, általában az adott élethelyzet dönti el, hogy a beszélgetés és “közvetítés “ során az információk, hogyan segítik a jelenlévő életét. Mivel ilyenkor felszínre tőrnek a különböző problémák gyökerei, így a további személyes fejlődéshez segítséget tudok nyújtani az általam használt módszerekkel. Kineziológia, hangtál, meditáció, deeksha, fénytest-kezelés stb.

Mennyi időt vesz igénybe egy alkalommal?

Egy közvetítés kb. 60-90 percig tart.

Ár: 8.000 Ft/ alkalom

Sok szeretettel várlak: Nesztler Angéla

Név: *

E-mail cím: *

Helyszín: *

Időpont: *

Megjegyzés:

Az oldal adatvédelmi nyilatkozatát elolvastam, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.

Tudomásul veszem, hogy űrlap elküldésével az adataim önszántamból adtam meg.