Június 24. hétfő Szentiváni -éj meditáció , varázslat – kívánságok teljesülnek

Szentiváni -éj meditáció, varázslat – kívánságok teljesülnek, június 24-én hétfő este 18.00-19.30 Székesfehérváron!

Az év legrövidebb éjszakáján a nyári napfordulót ünnepeljük. A régiek hiedelme szerint varázslatos éjszaka ez, amikor szinte bármi megtörténhet, a kívánságok teljesülhetnek. A néphagyományokhoz illően – világszerte – örömtüzeket gyújtanak, melyeknek csodás erőt tulajdonítanak.

A meditáción behívjuk a Szentiváni-éj energetikáját, meggyújtjuk a bennünk lévő öröm tüzet és kívánságainkkal létrehozunk egy varázslatos estét.
Sok-sok színnel, belső képekkel, hangtálakkal aktiváljuk magunkban a fényt.

A jelenlevőkre hangolódva, égi segítséggel összekapcsolódva közvetítek egy belső utazást.
Időpont: 2019.06.24. hétfő este Szentiváni-éj napja
Részvételi díj:4.500,-Ft, ha nem tudsz eljönni megvásárolhatod a hanganyagot amit még aznap este kiküldök mindenki számára. 4.000,-Ft
Helyszín : Ashambra, max. 10 fővel
Jelentkezést csak akkor tudom elfogadni, ha azt e-mailen is megteszed. info@ashambra.hu
Sok szeretettel várlak: Nesztler Angéla

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .