Június 1. szombat Facelift energetikai fiatalítás, ránctalanítás és feszesítés

Az Access Facelift egy csodálatos energetikai kezelés, ami visszafordítja az öregedés jeleit az arcon és hasonló hatást kelthet az egész testen, energetikai fiatalítás, ránctalanítás és feszesítés.

Az Access Energetikai Ránctalanítás, abban különbözik a többi alternatív kezeléstől, hogy ez gyengédebb, kedvesebb és könnyedebb neked és a testednek.

Lehetséges , hogy fiatalabbnak nézz ki és érezd is magad ANÉLKÜL, hogy ráncfeltöltést kellene alkalmazni tűvel a testedbe vagy akupunktúrás tűkkel megszurkálni, vagy más traumát teremteni a testedben?

Ezen a kurzuson megtanulod, hogyan használd az energiákat arra, hogy megemeld és megfiatalítsd az egész tested finom, kellemes, megnyugtató érintéssel és táplálással az arcon és a nyakon.

Ezen a lendületes tanfolyamon kapsz és adsz két energetikai ránctalanítás kezelést, valamint megtanulod, hogy hogyan kezelheted magad és kezelhetsz másokat.

Észrevetted ,hogy a tested az arcod, pont úgy néz ki, mint az ítélkezések , amiket rá vetítesz?
-ráncos vagyok
– csúnya vagyok
– kövér vagyok stb…

Amikor rajongsz a testedért úgy, ahogy van, akkor az egész életed egy könnyed teremtés.

Mi lenne , ha megkérdeznéd a tested:
– TESTEM , igazából hogyan szeretnél kinézni?
– Milyen nézőpontjaid vannak, testem , amire nem nézek rá?
– TESTEM SZERETNÉL ÖREGEDNI?

AHOGYAN ELKEZDED MEGVÁLTOZTATNI AZT, AHOGYAN A TESTEDHEZ VISZONYULSZ, ELKEZDED MEGVÁLTOZTATNI VISZONYODAT MINDENHEZ AZ ÉLETEDBEN!

TUDATOS ÚJ GENERÁCIÓS ENERGETIKAI TANFOLYAM!

Időpont: 2019. június 1. szombat 8.30 órától

Tanfolyam díja :december 1-től 55.000,- Ft.

Bejelentkezés, info@ashambra.hu
06203330727
Nesztler Angéla Facelift Facilitator.
www.ashambra.hu

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .