JÚLIUS 12-ÉN ACCESS BARS DUAL KEZELÉS PÁROKNAK

Access Bars dual kezelés pároknak július 12-én csütörtökön!
Szeretnél összhangba kerülni újból a pároddal?
 
-Szeretnéd ha megnyílna Neked és beszélne az érzéseiről?
 
-Mostanában azt érzed eltávolódtatok egymástól?
 
– Amikor te jobban vagy Ő van rosszabbul és pont fordítva is igaz?
 
-Eltűnt a szenvedély és az érintés a kapcsolatotokból?
 
_mindezek ellenére szeretnél újból boldog lenni Vele , újból érzeni, beszélgetni Vele?
 
Július 12-én csütörtökön egy különleges alkalomra hívunk Téged és párodat. Dual Access Bars kezelésre.
 
Mi fog történni a kezelésen?
 
Masszázs ágyon külön -külön de még is egyszerre kezelünk Benneteket. A fejeteket érintve a Barok ( sávok) futtatásával oldódik a Bennetek lévő stressz és ezáltal a hozzá rendelhető életterületek. Végig egy könnyed módszerrel tisztítjuk a felmerülő érzéseket. Többször észrevehetted már, hogy ha magadon dolgozol bármilyen technikával, akkor Benned egy könnyedség, “rezgés” emelkedés történik. Sajnos ha partner erre érzékeny és Ő nem ment át ezen az emelkedésen akkor egyszerűen “idegesíted” Őt . Nem is igazán lehet ilyenkor megfogalmazni, hogy mi ami feszélyezi, csupán a jelenléted is teheti. Nagyon fontos, hogy a párok együtt éljék át ezeket a szemlélet mód váltást, emelkedést, hogy ismét egymásra tudjatok hangolódni. A hétköznapok ezeket a pillanatokat veszik el mindenkitől. Tudatosan meg kell állni és szembe nézni a másikkal. Az Access Bars kezelés pont ezt adja meg számotokra.
 
Ki ne akarna újból kapcsolódni a társához?
 
-Ki ne szeretné újból közelebb érezni a másikat?
 
Mi az Access Bars?
 
Az Acces Consciousness eszköze a “Barok futtatása”. BAR-oknak nevezzük azokat a pontokat, energia sávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön. Ez azt jelenti, hogy a fejünkön lévő 32 pont (Bar) gyengéd érintésének segítségével el tudsz engedni mindent, ami megakadályozza azt, hogy képes legyél elfogadni. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál.
 
A jobb életfeltételek megteremtése. Ami hangulatban , érzelmekben, érzékelésben és fizikai életedben történik. Minden ami ezt korlátozza képes feloldani. Célja a tudatosság növekedése. Az Access egy teljesen új nézőpontot tanít azoknak, akik változtatni szeretnének az életükön, vagy az életük bizonyos aspektusain. A választás lehetőségeit nyitja meg.
 
A férjemmel várunk Benneteket a következő időpontokra:
15.15-16.30
 
16.30-17.45:
 
17.45-19.00:
 
A kezeléseket kedvezményesen vehetitek igénybe hiszen 20.000,-Ft helyett 16.000,-Ft.
 
Helyszín: Ashambra , Szfvár. Prohászka O. u. 46-48. 1/em.
 
Bejelentkezni: info@ashambra.hu címen lehet.
 
Sok szeretettel várunk: Nesztler Angéla Access Bars&Body@Facelift facilitátor
 
Rajnai László Access Bars Facilitator

Név: *

E-mail cím: *

Helyszín: *

Időpont: *

Megjegyzés:

Az oldal adatvédelmi nyilatkozatát elolvastam, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.

Tudomásul veszem, hogy űrlap elküldésével az adataim önszántamból adtam meg.

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .