Fiatalok Kurzusa, Life-Cochinggal!

Fiatalok Kurzusa egy jobb világért, magabiztosabb,

bátrabb, önmagukat megvalósító fiatalokért!

2013-ban Indiában az Egység Egyetemén a  Deeksha Tréneri képzésemen, megkaptam a képesítést a  Fiatalok kurzus  megtartásához is .

A fiataloknak szóló Egység kurzus célja, hogy segítse Őket abban, hogy a siker és a boldogság felé fejlődjenek, hogy ezáltal eredményeket legyenek képesek elérni életük minden területén, és , hogy élvezni tudják életük minden területét. 

Kineziológusként nagyon sok fiatallal találkozom, akik megakadnak az adott élethelyzetükben, nem igazán találják az utat az Élet “erdejében”. Találkozhatnak a meg nem értettséggel, a bizonytalansággal, de legfőképpen önmaguk el nem fogadásával.

Féltésből, szeretetből fakadóan , bekorlátozva érzik a teret maguk körül. Nincsen bátorságuk döntéseket hozni, szinte “gyökértelenné” válnak nem tudják megélni a stabilitásukat , a döntés ,választás hatalmát . 

Ahogyan dolgozunk a lelki problémákkal, elkezdenek kinyílni és a családjukkal újból meg találni az összhangot. Kinyílik számukra a világ. Az a világ ami Őket, a hivatásukat, a tanulásukat, fejlődésüket szolgálja. Önmagukra találnak, könnyebben  kommunikálnak a környezetükkel. Letisztulnak a jövőjüket tekintve. 

Hiszem és tudom, hogy a mostani gyermek, tini és ifjú fiatalok szenzációs képességekkel rendelkeznek. Hozzájuk külön “kulcs” kell és Nekik is meg kell találni az eszközöket az életük rendszerében.

A kurzus egy gyorsabb hatékonyabb módszert kínál a fiataloknak, szenzációs tananyagba , tapasztalásokba, gyakorlatokba, ellazult, meditatív állapotokba beépítve!

A következő problémákra dolgozunk a csoporttal!

1. Konfliktus, zavarodottság, döntésképtelenség

2. Félelem és a bátorság hiánya

3. Koncentrációképesség hiánya, nem elégséges emlékezőképesség

4. Célok hiánya

5. Magabiztosság hiánya, motiváció hiánya

6. Kisebbrendűségi komplexus

7. Függőségek és rossz szokások

8. Mindennapi problémák

9. Nem tudnak sikereket elérni

Sri Amma Bhagavan azt mondja: Boldog egyének , boldogságot teremtenek maguk körül. Boldogtalan egyének szenvedést teremtenek önmaguk és a körülöttük lévők számára”

A kurzus különlegessége, hogy a  kurzus végén a részvevők egy gyönyörűséges folyamaton Deeksha-adók lesznek. Közvetíteni tudják majd az Áldás energiáját, maguknak és mások  számára, amitől elindul a felébredés folyamata, Önmagukra és az életre való ébredéssé. Megszabadulnak a belső konfliktus állapotából. 

A részvevők a kurzus után, nagyon sok mindent szeretnének majd megoldani, átszervezni, megvalósítani az életükben. Kortól függetlenül. Ilyenkor kérdések sokasága jelenik meg Bennük, amihez nagyon jól jön a személyes segítség, rendszerezés.  Bővebben a módszerről

Pluszban AJÁNDÉKKÉNT

kurzus tartalmaz egy alkalom Life-Coaching (Élet-edző) egyéni konzultációt is, ami egy 1,5 órás egyéni foglalkozás.

Külön megbeszélt időpontban a kurzus után!

Az egyéni konzultációt , Székesfehérváron és Dunaújvárosban is be lehet majd beváltani. 

A kurzust tartja: Nesztler Angéla , Egység tréner

Life-Cochingot: Rajnai László Life-Coach

A kurzuson 14 éves kortól 24 éves korig lehet részt venni!

Időpont: 2016 április 16-17-én szombat 10.00- vasárnap 14.00 óráig. 

Helyszín: Székesfehérvár, Ashambra , Prohászka O. u. 46-48. 1/em

Részvételi díj: 49.900,- helyett: 37.000 Ft. 

Deeksha-adó szülők gyermekeinek kedvezményes ár: 30.000,-Ft a kurzus!

Jelentkezési határidő : április 11.

10.000,-Ft előleg befizetésével. 

Hiszem és tudom, hogy egy új élet minőséget tapasztalnak meg a kurzus után mind a résztvevők, mind a családjuk, szüleik.

Adj egy esélyt gyermekednek és önmagadnak, hogy egy új , sokkal természetesebb, könnyebb kapcsolatot tudjatok kiépíteni az életetekben, jövőtökben. 

Várom a jelentkezésedet: Nesztler Angéla: Egység tréner, kineziológus 

Név: *

E-mail cím: *

Helyszín: *

Időpont: *

Megjegyzés:

Az oldal adatvédelmi nyilatkozatát elolvastam, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.

Tudomásul veszem, hogy űrlap elküldésével az adataim önszántamból adtam meg.

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .