Február 9. Előző Életek, Dimenziók Oldása Access Tetskezelés

Dimenziók reciproka, előző életek oldása testkezelés!

Nagyon sok mindenkit foglalkoztat ez a téma, a mit , viszont sokan szeretnek ebben a kezelésben és úgy általában az Access módszerében, hogy nem kell újra átélni , akár az előző életek eseményeit, történeteit.
A változás az elengedés a megkönnyebbülés még is megtörténik .

Lehet fizikai és lehet akár lelki okai.

Kinek ajánlott?
-Annak, akinek ismétlődő élet helyzetekkel kell újra és újra megbírkoznia. ( párkapcsolat, anyagi gondok, egzisztencia)

-Annak, akinek olyan testi fájdalmai vannak, amit hiába vizsgáltat ki , nincsen rá magyarázat.

“Az egyik ügyfelemnek, nagyon sokat fájt a válla és egy ponton a dereka. Mindenféle vizsgálaton már résztvett, de fizikailag semmilyen elváltozást nem találtak nála. Már szinte kimondottá vált, hogy lelki eredetű lehet a probléma.
Eljött hozzám, kiteszteltük és ez a testkezelés jött ki a probléma megoldásaként.

Ahogyan elkezdődött az energetikai kezelés , különböző testi tüneteket érzékelt. Majd egyszercsak elcsendesült és megnyugodott.

A kezelés végére teljesen fájdalom mentessé vált. Utána még 2-szer jött el a kezelésre és most már 3 hónapja tünetmentes.

Úgy gondoltam , akkor most van itt az idő , hogy tartsak is egy ilyen tanfolyamot, hogy másoknak is segítsen. Akár magukat kezelve, akár másokat.

Időpont: 2019. Feb.09. Szombat.
Kezdés: 8.30
Befejezés: 11.30
Helyszín: Székesfehérvár
Részvételi díj: 20.000,- Ft

Bejelentkezés: ringanaangi@gmail.com
06203330727
Nesztler Angéla Access Body Facilitator

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .