FEBRUÁR 23-ÁN PÉNTEKEN MEGÚJULÁS PROGRAM 

MEGÚJULÁS PROGRAM  2 ÒRÁBAN , febrár 23-án pénteken 17.00-19.00 òráig egy intenzív, mindent elsöprő, oldásokkal tarkított meditáciòs programra Hívlak.

Ősbizalom, stabilitás, biztonság, bőség, szerelem, megújulás, programmal hangolòdunk a tavaszra. Már csak pár hét választ el minket az egyik legszebb évszaktòl, viszont az erő raktárainkat újra kell tőlteni.

8 éve tartok Csakraprogramokat, Összeállítottam 2 òrában mind a 7 csakrát érintő gyakorlatokat , melyet hangtálakkal, új zenékkel színesítek.
Nagyon nehéz érzelmi világot élünk most. Rengeteg félelemmel, ami sokszor nem is a mi félelmeink, viszont fontos, hogy stabil legyél az életedben. A világod amiben élsz téged szolgáljon és ne hátráltasson a hétköznapokban.

Időpont: Február 23- án péntek délután 17.00-19.00óráig
Oldások sokaságával, érzelmek megemelkedésével találkozhatsz az este folyamán és Deeksha energiája segít át a folyamatokon.
Nem megszokott módszerekkel, technikákkal dolgozom és számomra is érdekes látni az újabb és újabb tapasztalatokat, átalakulásokat látni a résztvevőkön.
Bejelentkezni szükséges a létszám korlátozott: info@ashambra.hu címen
Részvételi díj: 4.000,-Ft/alkalom
Helyszín: Tető-tér Székesfehérvár, Berényi út. 53.
Sok szeretettel várlak: Nesztler Angéla Egység tréner

Név: *

E-mail cím: *

Helyszín: *

Időpont: *

Megjegyzés:

Az oldal adatvédelmi nyilatkozatát elolvastam, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.

Tudomásul veszem, hogy űrlap elküldésével az adataim önszántamból adtam meg.

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .