Facelift Ránctalanító Fiatalító Testkezelés Tanfolyam július 20.

FACELIFT RÁNCTALANÍTÓ FIATALÍTÓ TESTKEZELÉS TANFOLYAM JÚLIUS 20-ÁN CSÜTÖRTÖKÖN SZÉKESFEHÉRVÁRON!
Lehet, hogy reggelente belenézel a tükörbe és szeretnéd, hogy bőröd fiatalabbnak látszódjon? Szeretnéd , az öregedés jeleit visszafordítani a testeden és az arcodon?
A jó hír, hogy van egy ELKÉPESZTŐ ELJÁRÁS, AMI AZ ÖREGEDÉS JELEIT VISSZAFORDÍTJA AZ ARCON ÉS HASONLÓ HATÁSSAL VAN AZ EGÉSZ TESTRE.
Ha többször futtatod 5-20 alkalommal, akkor tartós változást eredményezhet.
A kurzuson megtanulod, hogyan használd az energiákat arra, hogy megemeld és megfiatalítsd az egész tested finom, kellemes, megnyugtató érintéssel és táplálással az arcon és a nyakon.
Ezen a lendületes tanfolyamon kapsz és adsz 2 energetikai ránctalanítás kezelést, valamint megtanulod, hogy hogyan kezelhetsz másokat.
Az Access Consciousness Energetikai Ránctalanítás ajándékának a része az ítélkezés nélküli érintés. Amikor valaki ítélkezés nélkül érinti meg a tested, megkönnyebbül a test és elkezdődhet a változás.

A tanfolyam elvégzéséhez nincsen szükség semmilyen előképzettségre,. A tanfolyamról nemzetközi oklevelet kapsz, és regisztrált Access Facelift kezelő leszel.

Fotó: Pinterest

A tanfolyam díja: 33.000,-Ft
Helyszín: Székesfehérvár, Ashambra a lélek háza
Kezdés: 8.30
Bejelentkezés szükséges az info@ashambra.hu címen vagy 06-20-333-0727 számon.
Sok szeretettel várlak: Nesztler Angéla Access Bars&Body&Facelift Facilitator

Név: *

E-mail cím: *

Helyszín: *

Időpont: *

Megjegyzés:

Az oldal adatvédelmi nyilatkozatát elolvastam, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.

Tudomásul veszem, hogy űrlap elküldésével az adataim önszántamból adtam meg.

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .