December 30. Év végi meditáció, témája: ráhangolódás, megújulás a 2020 évre

Minden évben a két ünnep között tartom az újévre hangoló programozó meditációt.

Célja, hogy energetikailag is megérezzétek azt a fajta gyógyító teret amelyet, Égi segítséggel a csoport aktivál.

A meditációkon az elmúlt időszakban nagyon nagy hangsúlyt kap a fizikai test gyógyítása és természetesen a lelki blokkok oldása.

Nagyon fontos, hogy megengedd magadnak az elengedést és az átadást. Átadni magad az ismeretlennek egy belső világnak, hogy feltárhasd a legrejtettebb titkaidat, szorongásaidat.

A tapasztalás útja segít minket hozzá a könnyedséghez és ahhoz a felemelkedéshez amit a választás és a változtatás hatalma segít számunkra.

A meditáció témája: Újrakezdés. Ráhangolódás a 2020 évre és annak újrakezdő energiáira. Nem nincsen korán, hiszen december beköszöntével elindul egy búcsúzás a 2019 évtől és a 2020 év varázslása a jövőt illetően.

Bensőséges hangulatban, kérdésedre válaszolva fog telni az este.
Időpont: 2019 december 30-én hétfő 16.30-18.00 ig.

Helyszín: Székesfehérvár.

Részvételi díj: 4.500,-Ft

Sok szeretettel várlak: Nesztler Angéla

Bejelentkezés szükséges és kérlek erősítsd meg a jelentkezésedet, info@ashambra.hu címen.

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .