Áramkörök testkezelés,test traumáinak, műtéteinek oldása 04.25-én

Szeretnéd vissza kapni a tested egészséges állapotát?
Maga az Áramkörök testkezelés az Access Consciousness egyik eszköze, ami kézrátétellel történik segít ha, valamilyen traumát szenvedett el a testünk. Visszaállítja a sérült áramköröket, feloldja a hozzá tartozó blokkokat így segítve a test öngyógyító folyamatainak visszaállítását.
Szinte nincsen olyan ember akit ne ért volna kisebb, nagyobb beavatkozás. Még is nagyon kevesen gondolnak arra, hogy segítsék ezek után a test regenerálódását egy teljesen más nézőpontból. Ez a testkezelés egy új lehetőséget ad a testnek, hogy megújulhasson és ismét egy teljes energetikai rendszerben legyen képes működni.
Mik lehetnek ezek a traumák?
-Műtétek és minden olyan beavatkozások ahol vágtak, varrtak , és így műtéti hegek keletkeztek.
-Epilepsziás rohamoknál a trauma során szakad meg az áramkör.
-Szülési folyamatoknál, császár -metszésnél, gát-metszésnél, nőgyógyászati műtéteknél, mesterséges megtermékenyítésnél stb….
-Fogászati beavatkozás: foghúzás, stb…..
Sorolhatnám a rengeteg tünetet és testi beavatkozásokat a lényeg , hogy minden külső hatásra történő trauma a testnek egy öngyógyító áramkör megállítását jelenti.
Úgy kell elképzelni a testünket, mint egy folyamatos áramkört, ami ha egészséges állapotban van, akkor  folyamatosan tudja áramoltatni az energiákat és segíti az öngyógyító folyamatokat.
Amikor bármilyen beavatkozás történik, akkor ezek az áramkörök sérülnek. Ilyenkor történhet meg, hogy nehezebben gyógyulnak a sebhelyek. Nehézséget okoz a testnek, nem engedi a gyógyulást megtörténni, mert pl. rövidzárlat alakult ki.
Kialakulhat egy krónikus gyulladás, vagy egy másik fizikai probléma. Tipikus példája a gerincsérv, amit megműtenek de alatta vagy felette újból kialakulhat. Vagy a sebhelyek, törések sok idő elteltével még mindig fájhatnak, megérezve az időjárás változást is.
A módszert alkalmazhatod magadon, de használhatod családtagjaidon vagy a klienseid körében. Masszőröknek ezek a testkezelések hatalmas hozzájárulást, segítséget nyújtanak a munkájuk sikerességében.
A tanfolyamra bárki jöhet, nem feltétel a Bars elvégzése. Nemzetközileg elfogadott oklevelet kapsz a tanfolyam végén.
Időpont: április 25. 8.30-11.30ig
Részvételi díj: 24.000,-Ft
Helyszín: Szfvár, Prohászka O. u. 46-48.
Bejelentkezés szükséges: info@ashambra.hu címen.
Sok szeretettel várlak:
Nesztler Angéla Access Bars& Body Process Facilitátor.

Név: *

E-mail cím: *

Helyszín: *

Időpont: *

Megjegyzés:

Az oldal adatvédelmi nyilatkozatát elolvastam, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.

Tudomásul veszem, hogy űrlap elküldésével az adataim önszántamból adtam meg.

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .