Access Bars® kezelés

Access Consciousness® - Access Bars®

Mi az  Access Bars®?

Az Acces Consciousness eszköze a “Barok futtatása”. BAR-oknak nevezzük azokat a pontokat, energia sávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön. Ez azt jelenti, hogy a fejünkön lévő 32 pont (Bar) gyengéd érintésének segítségével el tudsz engedni mindent, ami megakadályozza azt, hogy képes legyél elfogadni. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál.

Szeretnél ezektől megszabadulni? És képes lenni könnyedén és örömmel fogadni bármit? Amikor a BAR-okat futtatják az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé válik, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek, nézőpontok hozzáférhetőek és oldhatóak (törölhetőek) legyenek. Az Access delta és théta agyhullámokkal dolgozik.

Nagyon gyorsan ható módszer hiszen a fejen megérintve az adott pontokat és aktiválva vannak a hozzá rendelhető életterületek. Ezáltal, megtapasztalhatod ahogyan a testedben elraktározódott félelemek, szorongás stb… feloldódik. Kinyitva a végtelen lehetőségeket.

accessconsciousness

Mi a célja az Access Barsnak?

A jobb életfeltételek megteremtése. Ami hangulatban , érzelmekben, érzékelésben és fizikai életedben történik. Minden ami ezt korlátozza képes feloldani. Célja a  tudatosság növekedése. Az Access egy teljesen új nézőpontot tanít azoknak, akik változtatni szeretnének az életükön, vagy az életük bizonyos aspektusain. A választás lehetőségeit nyitja meg.

A lehetőségeket, amik végtelenek, más szóval egy végtelen“tárház” nyílik meg mindenki előtt, ami újabb és újabb sikert, csodát képes megteremteni az életben.

Az Access Consciousness célja, hogy egy tudatos és egységben élő világot hozzon létre. A tudatosság mindent magába foglal, és semmi felett nem ítélkezik.

Az Access nem a gyógyítás. A tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nem tudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát.
(Gary M. Douglas)

 

Hány alkalomra van szükség?

Nincs meghatározva az alkalmak gyakorisága. Általában egy-egy adott helyzet dönti el a további kezeléseket. A klienseim általában 3-4 hétig, heti 1x alkalommal veszik igénybe. Nagyon gyors fejlődést mutatva. De hangsúlyozom nincsen meghatározva, hogy hány kezelést vegyél igénybe.

Mennyi időt vesz igénybe egy kezelés?

A kezelések időtartama kb. 1 óra, gyermekek esetében (életkortól függően) maximum 0,5-1 óra.

Hogyan működik az Access Bars® kezelés?

A masszázságyon, kényelmesen elhelyezkedve, fekve történik. A kezelő 32 pontot érintve, tartva a kliens fején. Ellazító, kellemesen megnyugtató a kezelés.

Az Acces Consciousness mottója: Az életben minden könnyedén , örömmel és ragyogva árad felém!

Mennyibe kerül a kezelés és Facilitálás?

Nesztler Angélánál, 2022. 07.01. 15.000,-Ft

 

Sok szeretettel várunk: Nesztler Angéla Access Bars & Body Process Facilitátor

 

Kérj időpontot telefonon, vagy a vaszatisangi@gmail.com!
Tel: +36 20 333 0727

Az oldal adatvédelmi nyilatkozatát elolvastam, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.

Tudomásul veszem, hogy űrlap elküldésével az adataim önszántamból adtam meg.

Video a kezelésről