Access Bars tanfolyam január 21. Székesfehérváron

Access Bars tanfolyam január 21. az Ashambrában, Székesfehérváron

Még mindig csak keresed a helyes kulcsot vagy máshogyan fogalmazva a módszert, lehetőségeket az életed jobbá tételéhez?Nagyon sokan vannak így ezzel.
Kérdés, hogy figyelsz-e a belső útmutatásra és a kérdésekre amik felmerülnek Benned?
Lehetséges, hogy itt van ez a módszer az Access Bars és pont erre lenne szükséged?
Mi lenne ha lendületet adna a testednek, az energiáidnak, hogy el kezdj teremteni?
Megengeded magadnak, hogy tanulj és alkalmazd rögtön így elindítva a könnyedséget, örömet a saját és családod életében?
Ha igenek érkeznek , lehetséges, hogy az Access Bars tanfolyamon a helyed 2017 január 14. szombaton Székesfehérváron?

Mi az Access Bars® ?
Az Acces Consciousness eszköze a “Barok futtatása”. BAR-oknak nevezzük azokat a pontokat, energia sávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön. Ez azt jelenti, hogy a fejünkön lévő 32 pont (Bar) gyengéd érintésének segítségével el tudsz engedni mindent, ami megakadályozza azt, hogy képes legyél elfogadni. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál.

Szeretnél ezektől megszabadulni? És képes lenni könnyedén és örömmel fogadni bármit? Amikor a BAR-okat futtatják az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé válik, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek, nézőpontok hozzáférhetőek és oldhatóak (törölhetőek) legyenek. Az Access delta és théta agyhullámokkal dolgozik.

Nagyon gyorsan ható módszer hiszen a fejen megérintve az adott pontokat és aktiválva vannak a hozzá rendelhető életterületek. Ezáltal, megtapasztalhatod ahogyan a testedben elraktározódott félelemek, szorongás stb… feloldódik. Kinyitva a végtelen lehetőségeket.

Mi történik a tanfolyamon?

1 napos tanfolyamon elsajátíthatod az Access Bars kezelői tudást. A nap első felében a módszer bemutatása és elméleti oktatás folyik. A nap második fele pedig gyakorlat orientált, ami azt jelenti, hogy mindenki úgy megy haza, hogy biztos gyakorlati tudás birtokában lesz.

Mi leszel a tanfolyam után?

A tanfolyam elvégzése után hivatalos Access Bars praktizálóként már kezelhetsz másokat és felveheted a szolgáltatásaid közé is.

Mennyibe kerül a tanfolyam?

2015. augusztus 1-től nemzetközileg: 54.000 Ft.
Gyerekeknek 15 éves korig ingyenes, 16-18 éves korig és ismétlőknek féláras, azaz 27.000 Ft.

Bejelentkezni, előleg befizetésével (20.000,-Ft) lehetséges.

Kezdés: 9.00-17.00 óráig

Bejelentkezés megerősítèse: info@ashambra.hu címen.
0620-333-0727 számon.

Sok szeretettel várunk:
Nesztler Angéla Access Bars& Body Process Facilitátor.
Rajnai László Access Bars Facilitátor
www.ashambra.hu

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .