Access Bars tanfolyam április 29-én szombaton!

Szia! Szeretnél te is ilyen felszabadultan örülni az életed eseményeinek?
Megélheted egy nagyszerű módszerrel, az Access Bars-sal.
Április 29-én szombaton Székesfehérváron egy egy napos tanfolyamon megtanulhatod, ami megoldás lehet nagyon sok problémádra!
Az Access Bars, egy test kezelés. A Bars azt jelenti pontok, sávok a fejen. A kezelésnél akit kezelünk, Ő fekszik és mi a fejét érintjük, finoman, érintéssel. A kezelés 32 ponton keresztül életterületeket mozdít be. Egy Bars kezelés jó lehet, ha beragadtál az életedbe!
Ha úgy érzed, te már mindent kipróbáltál és semmi sem működik.
De akkor is jó lehet, ha Neked semmi problémád nincs, de tudod, hogy az életed lehet ennél sokkal jobb.
 
-Pénz, kontroll, kreativitás, életformák, kapcsolatok, gyógyítással, öregedéssel kapcsolatos nézőpontok.
Ezeken a pontokon találjuk az összes ítéletünket és nézőpontjainkat.
Pl.: a pénzzel kapcsolatosan , minden olyan helyzetben ahol nagyon egyetértettünk, hogy a pénz jó, vagy rossz, ilyen vagy olyan, vagy a kapcsolatainkban pl. “ezt kell tennem vagy mást kell tennem” ezeket kioldja.
-Mi van ha teljesen másként működhet a mi életünk és nem szükséges fix nézőpontunknak lenni lenni a pénzzel kapcsolatban?
 
Az Access Consciousness eszközeivel éberek leszünk, jelen leszünk az életünkben.
MIT JELENT PONTOSAN AZ ACCESS BARS?

Gary M. Douglas több mint húsz éve alapozta meg ezt a gyógyító technikát (az Access Consciousness alapmodulja), mely a fejen és részben az arcon található 32 pont megérintésének, lefogásának kombinációin alapul. Ezen pontok (BAR-ok) mentén futó energia sávok raktározzák el az összes, valaha megtörtént vagy felmerült gondolatunk, ötletünk, döntésünk, hitünk, elképzelésünk elektromágneses lenyomatát. Amikor a BAR-okat futtatják, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé válik, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek, nézőpontok hozzáférhetőek és oldhatóak (törölhetőek) legyenek számos meghatározó területről.

MI TÖRTÉNHET VELED, HA FUTTATJÁK A BAR-JAIDAT?

A kezelés hatására azonnali változást tapasztalhatsz a kapcsolataidban, anyagi helyzetedben, kreativitásodban, önértékelésedben, érzelmi és egészségi állapotodban, több rugalmasságot érezhetsz az eddig erősen bekontrollált területeiden, oldódnak a fix nézőpontjaid az öregedéssel, betegségekkel, a testeddel, szexualitásoddal, általad felállított életviteli szabályokkal kapcsolatban.
Gyermekeknél pedig azonnali pozitív változás állhat be a viselkedésükben, a tanuláshoz való hozzáállásukban, a kapcsolataikban stb.

ÉS MIT ADHAT MÉG SZÁMODRA EGY KEZELÉS?

– csökkenti a stresszt az életedben
– a testednek könnyedséget és örömet ajándékoz
– oldódnak a mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkok
– emelkedik általa a tudatossági szinted
– segít koncentráltnak és fókuszáltnak lenni az életben
– javulhat az egészségi állapotod
– az összezavarodott gondolatok kisimulnak
– a kapcsolataid gyógyulnak
– reggelente kipihentebb ébredést ad, napközben pedig több energiát
– mély relaxációhoz segít
– a gyerekek iskolai eredményeit javíthatja
– képessé válsz általa a befogadásra és elfogadásra
– egyre több és több lehetőséget kapsz általa és egy boldogabb, teljesebb életet

HOGYAN TÖRTÉNIK A KEZELÉS?

Masszázságyon, fekve. Hihetetlenül tápláló és relaxáló folyamat.

KIKNEK AJÁNLOTT?

– terapeutáknak, kiegészítő vagy önálló tevékenységként
– masszőröknek, csontkovácsoknak
– tanároknak, óvónőknek, gyerekekkel foglalkozó szakembereknek
– energiagyógyászattal foglalkozóknak
– dúláknak, illetve várandósoknak is
– mindenkinek, aki nyitott a tudatos életszemlélet iránt és változtatni szeretne eddigi életén
– mindenkinek, aki több lehetőséget szeretne befogadni az életébe

HOGYAN ZAJLIK A TANFOLYAM?

Az 1 napos tanfolyam során elméleti oktatás és kezelések váltják egymást. 2 kezelést adsz és 2-t kapsz, így megtapasztalhatod az Access Bars működését, hatását és biztos tudással mehetsz el a tanfolyamról, hogy hol helyezkednek el a BAR-ok, hogyan működik a BAR-ok futtatása. Tudod majd használni az egyéb eszközöket is. Illetve mindezeken túl ez egy mély oldási folyamat is, hiszen amikor adsz és kapsz, akkor is oldódnak a hitrendszereid és egyéb korlátozó tényezők.

A biztos tudással való távozást segíti, hogy több éve foglalkozom gyógyító-, és egyéb oldási módszerekkel, így a kurzus során átfogóbb képet kapsz a test-lélek-szellem működéséről.

Egy Access Bars kezelés során több lépés követi egymást. Az első néhány pozícióval megtanítjuk a testnek a természetes energia áramlását és, hogy ezt használni tudja a hétköznapokban is. Majd jönnek az egyes életterületekhez kapcsolódó hitrendszerek, hiedelemrendszerek és egyéb blokkok oldásai. Ezután következik egy olyan BARS kombináció futtatás, mely megakadályozza, hogy a törölt dolgok „visszatöltődhessenek”. Végül lehetőségeket engedünk be az életünkbe, melyhez teret és időt nyitunk és energiát adunk.

A tanfolyamon az Access több eszközét is megtanuljuk. Ilyen például a már sokat említett 32 pontos fejkezelés. De vannak olyan segítő eszközök, melyek a hitrendszerek törlésére szolgálnak. 5 különböző eszközt tanulunk az egy napos Access Bars tanfolyamon, melyek hozzásegítenek téged egy boldogabb és örömtelibb élethez.

A tanfolyamról nemzetközi oklevelet és tankönyvet kapsz, regisztrált BARS kezelő leszel.

A tanfolyam elvégzéséhez nem szükséges előképzettség.

Ugye milyen jó lenne, ha minden könnyedén, örömtelien és ragyogva érkezne az életedbe? Mi lenne, ha a teremtés az életed természetes részévé válna? És hogyan lehetne az életed napról napra még jobb.

Az Access Consciousness-t Gary M. Douglas alapította és formálja a mai napig Dr. Dain Heer-rel. Azoknak a keresőknek ajánlja, akik tudják, hogy az életünk többről szól, mint amit látunk. Azok, akik valóban „tudják”, hogy ha a változást választjuk, azzal kiterjesztjük önmagunkat, az életünket önmagunk és mindannyiunk számára is.

A tanfolyam ára országos szinten egységes:
(18. életév felett): 54.000 Ft.
16-17 éves korúaknak és ismétlőknek: 27.000 Ft.
16 éves korig ingyenes

Kezdés: 9.00-17.00 óráig
Időpont: 2017 április 29-én szombaton
Helyszín: Székesfehérvár
 
Bejelentkezés mindenképpen szükséges az info@ashambra.hu címen. Érdeklődni: 06-203330727 számon lehet.
 
Sok szeretettel várlak: Nesztler Angéla Access Bars& Body Process Facilitátor.

Név: *

E-mail cím: *

Helyszín: *

Időpont: *

Megjegyzés:

Az oldal adatvédelmi nyilatkozatát elolvastam, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.

Tudomásul veszem, hogy űrlap elküldésével az adataim önszántamból adtam meg.

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .